Storleksguide barn för bebiskläder och barnkläder

HEM

Det är oftast en djungel med storlekar för barn och bebiskläder, därför har vi satt ihop en utförlig storleksguide för barnkläder och barnskor på nätet.


Eftersom barn växer olika fort så är det vanligt förekommande att kläderna passar olika även om barnen är i samma ålder. Barns proportioner varierar, hur lång eller kort överkropp etc. Barns storlekar mäts i centilong vilket motsvarar barnets längd i centimeter. Vår storleksguide barn är ett ca mått och precis som vuxenkläder har de olika barnklädestillverkarna olika storlekar på kläderna. Vissa märken är stora i storlekarna och andra är små. Tips kan vara att köpa kläder med långa vikbara muddar, då har barnet mer växtmån och kläderna får automatiskt en längre livslängd.

I vår butik säljer vi barnkläder och bebiskläder för barn i åldern 0 till 6 år, välkända märken som ofta har Unisexkläder i sitt sortiment. Snoozy barnkläder, Röda Hund barnkläder, Kinamockaskogen, Eggkids och Love Frankie är några av märkena. Även prematurkläder och barnskor i ekologiska material finns i butiken. Handla hos oss genom säkra betalsätt och med snabba leveranser, öppet dygnet runt alla dagar på året. Kundtjänst nås per telefon och mail. Vi samarbetar med stora aktörer som Posten AB och Payson AB.
Välkommen in i butiken, Småfrön Barnkläder


 
 
| Cookies/sekretesspolicy | E-post |