Skapa egna förlovningsringar

HEM

Att fatta beslutet om att gifta sig är för de flesta något som blir ett minne för livet. Själva frieriet kan göras med stil och elegans eller genom något skogstokigt. Det som kommer att påminna paret för resten av livet om detta viktiga beslut är förstås de förlovningsringar som från frieriet bärs till dess att man byter ut mot vigselringar. I vissa fall så kommer den ursprungliga förlovningsringen att sitta kvar på fingret tillsammans med en vigselring, och då är det mycket viktigt att man har något som känns rätt både idag och imorgon.


Man kan skapa sina egna förlovningsringar och det här är både roligt och intressant. Det är inte alla butiker som erbjuder tjänsten, men den som är sugen på något unikt kan alltid starta online i en butik där man kan bygga sin egen ring. Genom att fylla i de egenskaper som man är intresserad av så får man fram en modell som sedan kan fungera som mall för en ring man beställer direkt online eller som ett förslag till en guldsmed som man vill beställa sina ringar från.


En personlig ring
Då man skapar sina egna ringar så blir de unika och personliga. Det kan vara så att man har en särskild idé för hur banden ska se ut och sedan är man öppen för förslag om inslag av ädelsten. Det kan ju vara så att man blivit imponerad av en ring som man sett en kändis bära. För att få en liknande ring till ett pris som man har råd med så kan man använda sig av samma design men välja material som passar den budget man har. Vissa par tycker också om att inkludera hemliga budskap i ringen. Detta kan göras genom att en viss symbol finns med i ringens design eller att man helt enkelt graverar in en liten text på insidan av ringen.


 
 
| Cookies/sekretesspolicy | E-post |